Silencer 7

Effektiv lyddæmpning til Kølecontainere

Silencer7 gør det muligt at reducere støj-gener fra kølecontainere med op til 60% og er derfor ideel til containere placeret i tættere bebyggede områder og områder med støj-grænser.

Om Silencer 7

Silencer 7 er udviklet og designet i tæt samarbejde mellem 

Aarhus Container Depot & Bardram Luft Teknik A/S 

– med formålet at reducere støj-gener fra kølecontainere.

Bardram Luft Teknik har sine rødder helt tilbage i 1952, og særligt firmaets ventilations-løsninger har fået den danske fødevareindustris positive opmærksomhed gennem årene.

Silencer7 har fået sit navn efter de 7 dB’s lyddæmning, der er muligt med dette unikke produkt. Silencer 7 er derfor ideel til containere, som skal overholde støj-grænser – for eksempel containere, som er placeret i tættere bebyggede områder, ved dagligvarebutikker og lignende.

Silencer7 er udviklet i Danmark, dels med afsæt i de mere end 25 års erfaring med containere på alle plan, samt med de mere end 30 års erfaring med ekstern lyddæmpning i forbindelse med ventilationsanlæg.

 

Bardram Luft Teknik Website
ACD / Aarhus Container Depot Website 

 

Kommercielt Design

Silencer7 er designet til at kunne integreres I en hvilken som helst containerpark. Minimalistisk design gør Silencer7 en naturlig løsning til enhver container og lokation.

x

Støj reduktion

Silencer 7 kan reducere støj fra kølecontainere container med op til 60%. Afhængig af den specifikke container, reducerer Silencer 7 støj med ca 7 DB.

Se her hvor let det er at montere SILENCER7 på din kølecontainer

 

Simpel installation

Installation og vedligehold af Silencer 7 er gjort så simpelt som muligt, og kan derfor nemt monteres af  kunden. Vi leverer både installations og service support.

Specs

Effektiv lyd undertrykkelse, minimalistisk design, nem installation.

Silencer 7 er designet til at passe på alle standard 20 og 40 fods containere. Den er nem at installere og vedligeholde og er derfor en særdeles effektiv løsning på en containers støjgener.

Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende dialog.

+45 86260303